Verkoopmedewerker – Randstad Recruitment Center – Delfzijl

JobID=3c0.18

Functieomschrijving Verkoopmedewerker Al ruim 25 jaar is deze fietsenwinkel hét vertrouwde adres in de omgeving van Delfzijl. Hier kan men terecht voor elektrische en voordelige fietsen en fietsenreparaties. Met een gedreven team zorg je er elke dag voor dat je de klanten van het juiste advies voorziet. Dat je klantgericht bent is dan ook heel belangrijk voor de winkel. Je bent tenslotte hét visite kaartje van de gewaardeerde fietsenwinkel. Ben jij die ervaren en sociale verkoper die opzoek is naar vastigheid in een baan en die weet hoe hij de omzet moet verhogen? Fiets deze sollicitatie dan gauw binnen! Wat ga je doen? Jij hebt een commerciële instelling en weet daarom als geen ander hoe je met jouw overtuigingskracht een product op eerlijke maar commerciële manier ;Je hebt een goed luisterend oor en weet welke vragen je moet stellen om de juiste informatie te achterhalen. Het is belangrijk dat je stressbestendig bent en een proactieve houding hebt. Wanneer het rustig is in de winkel zie jij werk liggen en pak jij dit zonder aarzelen ; Het kan tevens druk zijn in de winkel dus aan jou de taak om het overzicht te bewaken en andere klanten te laten weten dat je ze hebt gezien. Er komen veel klanten in de winkel met de Groningse gewoontes waar je goed mee overweg kan. Tot slot en niet geheel onbelangrijk is dat jij verkoopt vanuit passie! Wat vragen wij van jou? MBO-niveau; minimaal 1 jaar ervaring in de verkoop; Leergierig en Affiniteit met fietsen; Goed kunnen schakelen tussen drukke momenten; Stressbestendig, flexibel en gemakkelijk in omgang; Dienstverlenend en proactief; Wat hebben wij te bieden? Salaris afhankelijk van jou ervaringen; Reiskosten: ja; Werkuren: 34 (je bent bereid om in de weekenden en avonden te werken); Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast dienstverband; Genoeg vakantiedagen; Veel werkplezier binnen een mooie organisatie en leuk team; Herken jij jezelf in de omschrijving en sta je te popelen om te solliciteren? Reageer dan direct door via onderstaande sollicitatieknop te klikken en jouw motivatie toe te voegen. Mocht je vragen hebben over de vacature? Mail dan naar Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Lees meer…