Productie Ploegchef – Olympia – Delfzijl

JobID=3c0.08

Zou je graag willen werken in 5 ploegen? Ben jij op zoek naar een uitdagende leidinggevende functie binnen een groeiend industrieel productiebedrijf? Lees dan snel verder!

In jouw functie als ploegchef ben jij onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van een team van circa 18 operators. Het team bestaat gedeeltelijk uit nieuwe en ervaren medewerkers. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en kwantiteit van het aluminium dat bij het bedrijf wordt gemaakt. Dit betekent dat je zorgt voor de complexe logistieke planning binnen de gieterij. Hier zet jij je in om ervoor te zorgen dat de verschillende processen goed in elkaar overlopen.

Een aantal werkzaamheden op een rijtje:
• Inzicht in de planning, interne logistiek en de kwaliteit/veiligheid van het gehele proces;
• Je zorgt voor een goede overdracht voor de volgende shift;
• Periodiek overleg met de productiemanager.

Verder sta je nauw in contact met je collega’s die werkzaam zijn in de dagdienst en je collega ploegchefs.
Je bent in staat om te werken in een dynamische en hectische werkomgeving. Je werkwijze is hierbij proactief en besluitvaardig. Wanneer er een incident voordoet zal jij moeten optreden als calamiteiten manager en is het dus belangrijk dat jij de rust bewaard.

Lees meer…