Leider kinderopvang – KidsFoundation – Delfzijl

JobID = 37g0.07

Ben jij die ervaren collega diewij zoeken? Smallsteps Tante Toos in Delfzijl zoekt een nieuwen bevlogen teamlid voor het kinderdagverblijf.

Smallsteps Tante Toos
Alsof je op bezoek gaat bij je lievelingstante. zo vertrouwdvoelt het bij ons! 

… tijdens de eerstestapjes, bij het vallen en weer opstaan, bij het ontdekken van dewereld en hun eigen talenten. Kortom, jij bent er als pedagogischmedewerker altijd voor de kinderen op ons Smallsteps locatie TanteToos in Delfzijl. Je draagt dan wel geen cape, maar je bent hun énonze superheld. Samen met je collega’s wacht jij ‘jouw kinderen’elke dag weer met open armen op. Om ze uit te dagen, te motiveren,te helpen, te inspireren en alle aandacht te geven die ze nodighebben. Dit doe je door:

Je hebt misschiengeen superkrachten zoals in een film, maar jouw skills zijnminstens zo bijzonder. Met jouw bevlogenheid en liefdevolleaandacht voel jij feilloos aan wat ieder kind nodig heeft. Jebegeleidt jonge avonturiers en geeft een steuntje in de rug waarnodig. De eerste losse stapjes? Zelf die boterham smeren? Eenpirouette? ‘Probeer het maar.’ Jij gelooft in de kracht van iederkind zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen. Daarbijkun je vertrouwen op: 

 

Van ons, voorjou

Wij halen graag het beste uitieder kind, dat lukt ons alleen als jij ook het beste uit jezelfkunt halen. Naast salaris, vakantiedagen en anderearbeidsvoorwaarden bieden wij je ook: 

Lees meer…