Maintenance Engineer – ABC Professionals – Delfzijl

JobID = 15o0.08

Bedrijfsprofiel:

De werkzaamheden worden verricht voor een energiebedrijf dat zich bezig houdt met het opwekken van stroom en warmte in verschillende regio’s in Nederland. Je komt te werken in het team dat zich bezig houdt met dagelijkse onderhoud en de revisies van de energiecentrale.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.

Functieomschrijving:

In de functie van Maintenance Engineer zorg jij ervoor dat de elektrotechnische installaties in een optimale conditie blijven en draag je er zorg voor dat er op een veilige manier aan de elektrotechnische installatie gewerkt kan worden en dit alles tegen de laagst mogelijke kosten.

Als Maintenance Engineer heb je de volgende taken:

– Draag je zorg voor het opstellen, bijwerken & beheren van de onderhoudsconcepten.

– Organiseer je onderhoudsactiviteiten van installatiedelen, o.a. gebruikmakend van een plantool, om op basis van de draaiprogramma’s (dispatch scenario’s) onderhoudsplannen & budgetten op te stellen.

– Draag je zorg voor het reservedelenbeheer.

– Zorg je ervoor dat de analyse inzake correctheid van de (veiligheids-)voorraden gemaakt worden en doe je aanbevelingen en verbetervoorstellen om dit optimaal te kunnen beheren.

– Verricht je storingsanalyses en kom je met aanbevelingen om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid te optimaliseren.

– Volg je actief de laatste ontwikkelingen op het vakgebied en implementeer je deze in de werkprocessen en de installatiedelen en kom je met verbetervoorstellen en draag je de kennis over.

– Draag je zorg over periodieke rapportages zodanig dat het management optimaal geïnformeerd is over de stand van zaken en indien nodig, tijdig bijsturingsmaatregelen kan nemen.

– Overleg je met externe leveranciers betreffende de termijnen & frequenties van het onderhoud van installaties.

Functie eisen:

Wij verwachten van een Maintenance Engineer dat je:

– Minimaal een HBO diploma Elektrotechniek hebt.

– De certificaten NEN3140, NEN3840 & VCA VOL hebt.

– Minimaal 5 jaar werkervaring hebt.

– Ervaring hebt met SAP.

– Bekend bent met de ATEX richtlijnen & ontwerpspecificaties.

– De Nederlandse & Engelse taal beheerst.

De vacature eisen zijn opgesteld als een richtlijn, wij beseffen ons dat je de vacature waarschijnlijk wel interessant vindt maar misschien niet helemaal aan de eisen voldoet.

Wij van ABC kijken vooral verder naar je CV, en gelukkig zien wij met regelmaat toch mogelijkheden om je te bemiddelen naar deze functie.

Laat je dus niet afschrikken om te reageren. Zet ons maar aan het werk want daar zijn wij uiteindelijk voor. Om jou aan het werk te helpen.

Wanneer jij bijvoorbeeld geen HBO diploma hebt behaald, maar wel minimaal een Propedeuse hebt, kunnen wij afspreken dat jij indien nodig dit alsnog op onze kosten afrondt. Learning on the job is bij een aantal van onze opdrachtgevers geen probleem.

Als jij dit ziet zitten dan nodigen wij jou uit om toch te solliciteren!

Lees meer…