Magazijnmedewerker – Olympia – Delfzijl

JobID = 27a0.08

TER WERVING
Als magazijnmedewerker zorg jij ervoor dat producten die besteld zijn op tijd bij de mensen thuis worden bezorgd of in de schappen komen te liggen bij de bedrijven. Jij houdt van fysieke uitdaging en vindt het leuk om bij een multiculturele organisatie werkzaam te zijn. Je kunt hier jezelf zijn en in een gezellig team werken. Nauwkeurig zijn is je eerste natuur, jij controleert de producten eerst voor ze de deur uit gaan.

Je gaat uitpakken, controleren, tellen, stickeren, ompakken of sealen van binnenkomende producten. Of jij gaat ervoor zorgen dat ze op tijd verzameld worden door de producten te pakken uit een automatisch magazijn en deze in te pakken voor verzending.

Als magazijnmedewerker voer je het werk staand uit en bespreek je 's ochtends met het team welke producten op de lijst staan voor die dag. Samen met je collega's ga je de eerste producten aanpassen zoals in een andere verpakking of in andere aantallen. Ook kun je als productiemedewerker aan de slag, dit werk wordt zittend uitgevoerd. Hier zorg jij ervoor dat de producten bij de klant komen zoals ze besteld zijn vanaf een afbeelding.

Ervaring is niet nodig want je wordt opgeleid door een collega en wanneer jij wat langer aan het werk ben kun je ook nieuwe collega's op gaan leiden. Het gaat om tijdelijk werk tot eind dit jaar en mogelijk ook langer!
Wanneer je solliciteert voor deze functie bellen wij jou op om je uit te nodigen voor een gesprek en kan het zijn dat je de volgende dag al kan starten!Arbeidsvoorwaarden

 • Een bruto uurloon van € 9,70 (vanaf 21 jaar en ouder) Wanneer je nog geen 21 jaar bent dan verdien je het volgende:
  17 jaar – € 3,35
  18 jaar – € 4,85
  19 jaar – € 5,82
  20 jaar – € 7,76
 • Naast je salaris spaar je 18% aan reserveringen: vakantiegeld en vakantiedagen;
 • Na 26 gewerkte weken pensioenopbouw via STIPP personeelsdiensten.
 • Training zodat jij je kan omscholen tot magazijnmedewerker.
 • Startdatum is in overleg
Lijkt jou dit de baan waar jij naar op zoek bent? Solliciteer dan direct! Wanneer je
vragen hebt over deze vacature kun je altijd contact opnemen met Sanne op telefoonnummer: 0596 63 11 33 of via het emailadres: [email protected]
TER WERVINGVaardigheden

Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal, dit is van belang voor de waarborging van de veiligheid in het magazijn.
Fysiek werk aan kunnen omdat de werkzaamheden lichamelijk zwaar kunnen zijn
Fulltime beschikbaar omdat de werkdagen van maandag tot en met vrijdag zijn van 8 uur 's ochtends tot 5 uur 's avonds

Over de werkgever

Je gaat werken bij een bedrijf dat producten importeert en exporteert en is te vinden in de omgeving Delfzijl. Met het openbaar vervoer is de locatie niet goed te bereiken want de dichtstbijzijnde bushalte is een half uur van de locatie lopen, het is dus makkelijk om met de auto of fiets te komen. Deze kun je bij het bedrijf parkeren.

Het team waarmee je gaat samenwerken is gezellig en divers waardoor je veel kennis krijgt van verschillende culturen! Naast de werkzaamheden zijn er ook nog leuke personeelsfeesten en uitverkoop van de producten. De werkomgeving is schoon en rustig en er is veel structuur.

Lees meer…